Back to Top

Nieuws

Stap-in

Gepubliceerd: maandag 25 juni 2018 17:08

Op woensdag 29 augustus verzamelen we met alle nieuwe leerlingen 1ste jaar om kennis met elkaar te maken. De klasgroepen worden verdeeld, boeken worden uitgedeeld en samen met de nieuwe klasgenoten krijgen de leerlingen nog eens een rondleiding. De ouders krijgen ondertussen de nodige uitleg om zo geïnformeerd mogelijk aan het nieuwe schooljaar te starten. 
Startuur: 17.00 uur.

Villa Rozenrood

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 15:33

Donderdag stond er een lesdoorbrekende activiteit voor de leerlingen van 1B op het programma. Dit in samenwerking met zorghotel "Villa Rozenrood".

Co-teaching in 1B

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 08:48

Volgend schooljaar zetten we terug in op co-teaching om in klas 1B te differentiëren. Er is bijkomende ondersteuning voor sommige leerlingen of moeilijkere opdrachten voor anderen, er is spelmateriaal om in te oefenen en een vernieuwde didactische aanpak. Onderwijs op maat van de leerling!

Modeshow op de speelplaats

Gepubliceerd: donderdag 07 juni 2018 14:38

Donderdagmiddag werden we opnieuw verrast met een prachtig optreden. Ditmaal toonden de leerlingen van het 6de en 7de jaar haarzorg hun creaties aan de hand van een modeshow. De leerlingen van het 6de jaar toonden hun creaties van de l'orealwedstrijd waar zij de eerste prijs behaalden. De leerlingen van het 7de jaar stelden hun eindwerk voor. Stuk voor stuk prachtige creaties! Meer foto's of een filmpje bekijken? Klik hier door naar onze facebookpagina.